Ndjenja com dating com tania raymonde dating 2016

Posted by / 28-Apr-2018 00:47

Sipas një studimi të kohëve të fundit, në rast se ish partneri juaj dëshiron të qëndrojë miq me ju, pasi ju jeni ndarë, mund të ketë disa probleme serioze të personalitetit.Më konkretisht sipas shkencës një ish që po përpiqet të jetë shoku juaj mund të jetë një psikopat.Më pas, shkencëtarët u dhanë atyre një pyetësor për të përcaktuar cilësitë narcisiste dhe psikopatike.Sipas rezultateve të hulumtimit, ata që kishin tipare të personalitetit të ngjashëm me ato që gjendeshin tek një person me probleme psikopatike kishin më shumë gjasa të qëndronin në kontakt me një ish-partner për disa arsye shqetësuese.Apo pamundësia për të pranuar se diçka që ju keni menduar se mund të zgjasë një jetë, ka mbaruar?

Ata mund të jenë të interesuar ta bëjnë këtë për motive egoiste, si qasja e vazhdueshme në seks, informacione apo përfitime të tjera praktike.Këta klientë dëshirojnë më të mirën për ish-at e tyre, ata gëzojnë shoqërinë e tyre dhe i kanë të qarta kufizimet në lidhje me të qenit miq dhe të mos paturit marrëdhënie seksuale ose të bëjnë kërkesa të paarsyeshme.Shumë herë ata nuk janë më të tërhequr nga njëri-tjetri, janë të dyja palët në marrëdhënie të tjera dhe respektojnë partnerët përkatës.Së treti: që të shpëtosh nga mundimi që e ke preferohet që të vizitosh ndonjë mjek specialist sepse problematika ka të bëjë me hormonet kurse këto u nënshtrohen ndërhyrjeve me të cilat mund të manipulohet.Kjo është pyetja në mendjen e të gjithëve, të cilët janë të mbërthyer në “zonën e miqësisë”.

ndjenja com dating com-8ndjenja com dating com-47ndjenja com dating com-13

Ata nuk mund të mendojnë për ndikimin emocional që mund të ketë kjo gjë tek ish-at e tyre.”Megjithatë, Dr.

One thought on “ndjenja com dating com”

  1. Like your situation, most people once they're in the working world meet new people through their work....i can see how it would be difficult if everybody around you is a bunch of married fuddy duddies though.